Workshop: Yinjooga, Reiki ja Enkelikortit 1.12

SU 1.12.2019 klo 16-18:15

Rauhallisen yin jooga harjoituksen aikana voit antaa itsellesi luvan vastaanottaa lempeämpää ja feminiinistä yin energiaa. Samalla kun hiljenet itsesi äärelle saatat selkeyttää ajatuksia, huomioida vanhoja kaavoja ja kuulla sydämen todelliset toiveet.


Onko kenties jotain uutta mitä haluat tuoda uudelle vuosikymmenelle ja jättää vanhaa taakse? Kun elämme tietoisuudessa, meidän on myös mahdollista muuttaa toivottuja asioita. Vanhat kaavat ja pelot eivät ole tällöin enää esteenä sydämen todellisille toiveille.


Kun saamme syvemmän yhteyden esim. haavoihin ja traumoihin, voimme myös helpommin vapautua niistä. Ensimmäinen askel on kuitenkin se, että sallit itsesi kuulla. Kun vanhat asiat ja varjot on tuotu valoon, irtipäästöön ja anteeksiantoon, on meillä jälleen elämässä tilaa kaikille ihanille uusille ihmeille!

Joogan aikana voit myös vastaanottaa parantavaa Reiki energiaa, jota Satu tekee henkilökohtaisesti asentojen yhteydessä.

Tunnin päätteeksi nostellaan vielä ihania ja suuntaa antavia Enkelikortteja. Voit nostaa kortteja ihan muuten vain, tulevaan vuoteen tai tiettyyn kysymykseen. Tarvittaessa saat apua myös kortin selkeyttämiseen.

Hinta: 35€
Ohjaaja: Satu Korpi
Ilmoittautumiset: joogakoulusanmaya@gmail.com27.11.2019 mennessä.

Satu Korpi on pitkään Vaasassa joogaa ja zumbaa ohjannut ISHTA-joogaopettaja (Yoga Alliance RYT200), joka on tunnettu rennoista mukaansatempaavista tunneistaan ja workshopeistaan. Satu on kouluttautunut keväällä 2019 New Yorkissa myös Yin joogaopettajaksi.