YKSITYISTUNTI 155€

Yksityinen joogatunti on teidän porukalle räätälöity tunti. Tunnin pituus on 60min.  Se voi olla säännöllinen viikkotunti (min. 3 kertaa) tai yksittäinen kerta. Vapaita aikoja voit tiedustella ottamalla yhteyttä. Tunnille mahtuu Sanmayan saliin korkeintaan 12 henkilöä. Mahdollisuus myös tuntiin asiakkaan omissa tiloissa, jolloin hintaan lisätään matkakulut Seinäjoen keskustasta 0,46€/ km (+ alv).

 

JOOGATUNTI

Lempeä tai aktiivinen joogatunti. Tunti voi olla SJL-joogaa, hathajoogaa, kundaliinijoogaa tai yinjoogaa. Helppoa tai haastavampaa tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. 
 

 

RENTOUTUSTUNTI


Tunnilla keskitytään rentouttamaan koko keho, hengitys ja mieli ohjatusti. Nykypäivän suorituskeskeinen ilmapiiri unohtuu ja saatat jopa nukahtaa tai lähteä mielikuvamatkalle. Osallistujat saavat valita oman asentonsa, jossa on hyvä köllötellä . Tuntiin voidaan yhdistää myös sointukylpy loppuun. 

OPETTAJA Rita Huttunen-Taipale

 

MYSTISEMPI RENTOUTUSTUNTI

Tämä tunti sopii erityisesti heille, joille rentoutuminen paikallaan ollen tai selinmakuula on hankalaa. Taustamusiikkina on unenomainen, rentouttava viikinki tms musiikki, joka vie sinua aina vain syvemmälle itseesi ja näin pienet matossa tapahtuvat liikkeet rentouttavat kehoa, kunnes lopun pitkä mielikuvamatka saattelee sinut rentoutuneeseen tilaan.


OPETTAJA Rita Huttunen-Taipale

 

MUSTA JOOGA

Rituaalinomainen joogatunti, aihepiirit liittyvät usein tummempiin aiheisiin, varjoihin tai viikinki teemoihin. Oman tunnin sisällön voit valita useista teemoista. Tunnin taustamusiikki on tummaa, raskaampaa tai vaihtoehtoista, aina teemaan sopivaa. Mustassa Joogassa ei suoriteta, vapaa liike saa huomion palautumaan omaan itseen, tunnustelemaan sitä, mitä käsiteltävä teema sinussa saa aikaan. Tunnin liikkeet on kaikkien toteutettavissa ja vapaa liike tuo niihin uusia ulottuvuuksia.


OPETTAJA Rita Huttunen-Taipale


VIIKINKI JOOGA

Hyvin fyysinen tunti, jossa on miekka mukana. Tällä tunnilla saa käyttää ääntä ja hiki saattaa kyllä tulla. Miekan sijasta on käytössä turvallisuussyistä puukeppi. Asennot mukailevat viikinkien taisteluasentoja, jotka on sovitettu joogan asentoihin, paljon hyökkäys asentoja, taistelua ja välissä palauttelevaa liikettä. Tunnilla mukana hyvin paljon Viikinkien mytologiaan liittyvää tarinaa.

 OPETTAJA Rita Huttunen-Taipale

  

 

ÄÄNIMALJAMEDITAATIOT

Äänimaljojen ja rumpujen värähtelevä sointi on hyvin rentouttavaa. Se hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä mentaalista, emotionaalista että fyysistä kehoa mm. alentaen stressihormonitasoja elimistössä, parantaen unen laatua ja lisäämällä aineenvaihduntaa. Äänen värähtely kulkee solunesteissä purkaen jännitteitä ja avaten tietä vapaammalle energianvirtaukselle.

Jos haluaa helpotusta stressiin ja uniongelmiin tai päästä ulos ajatusten ja tunteiden kehästä, kannattaa tarjota ärsykkeitä aisteille mielen liiallisen aktivoimisen sijaan. Äänimalja- ja rumpumusiikki hoivaa ihmistä sekä kuulo- että tuntoaistin kautta eri äänitaajuksien avulla ja saattaa nopeasti syvärentoutuneeseen tilaan.

OHJAAJA Anne Kevätjoki

HINTA

  • Yksityistunnin hinta 155€ (sis. ALV 10% tai 24%,  yrityksille hintaan lisätään ALV)

  • Säännöllinen tunti (min. 3 kertaa)  120€/kerta (sis. ALV, yrityksille hintaan lisätään ALV)

Ota yhteyttä

SKUMPPAJOOGA 160€

Skumppajooga on humoristinen lähestymistapa joogaan! Se on normaali joogatunti, mutta mukana on skumppalasi, josta saa hörppiä harjoituksen lomassa. Haaste (ja myös hauskuus) joogaan tulee nimenomaan skumpasta ja skumppalasin käytöstä, kun esim. tasapainoasanoita tehdäänkin skumppalasi kädessä :)

Skumppajoogassa joogaillaan rennommin kuin normaalilla joogatunnilla. Oman lisänsä tuo skumppalasi, joka on mukana joogassa melkein jokaisessa asennossa ja joudut keskittymään asentoihin, ettei lasin sisältö kaadu.

Skumppajoogassa ei suoriteta, ei pyritä mihinkään tiettyyn, vaan päähuomio on yhteisessä hauskassa tekemisessä ja yhteishengen nostamisessa. Asentoja tehdään yksin tai yhdessä. Skumppajooga sopii hyvin polttareille, tykypäiville tai yhteisen illan aloittamiseen esim kaveriporukoiden vuosittaiseen kohtaamiseen. 

Tunnin pituus on 60min. Mukaan mahtuu korkeintaan 12 henkilöä.Tunnille voi ottaa oman juoman mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse [email protected]

 

HINTA: 160€ + 3€/henkilö alkoholiton kuohuviini (sis. ALV ja välineet)