SANMAYAN 

PIKKUJOULU-

JOOGA- JA RENTOUTUSTUNNIT

Kaikki uudet varaukset 1.11.-18.12. välisellä ajalla alennettuun hintaan 129€!

Tunti maksetaan varauksen yhteydessä ja sillä ei ole peruutusoikeutta mutta siirtäminen kerran kampanja-ajan sisällä onnistuu, mikäli vapaita aikoja löytyy.
Skumppajoogaan lisätään mahdollinen alkoholiton kuohuviini 2€/osallistuja.
Hinnat sisältävät arvolisäveron yksityishenkilöille ja yrityksien varauksiin lisäämme arvolisäveron.

 

JOOGATUNTI: Sisäinen valo

Vuoden pimeimpänä aikana kun valoisaa aikaa on vain muutama tunti, voimme kuitenkin antaa oman sisäisen valon loistaa ja näin levittää valoa myös ympärillemme.

Tällä Sisäisen Valon joogatunnilla tehdään lempeitä jooga-asanoita, jotka soveltuvat kaikille. Saat rauhassa lähteä tunnustelemaan ja etsimään omaa sisäistä valoasi ohjaajan turvallisessa ohjauksessa. Käytämme myös ääntä harjoituksessa, joka vahvistaa omaa itseämme olemalla juuri se kuka olet
Anna valosi lähteä loistamaan, sydämellisesti tervetuloa tunnille!

OPETTAJA Jaana Murhakorpi


SKUMPPAJOOGA

Skumppajoogassa joogaillaan rennommin kuin normaalilla joogatunnilla. Oman lisänsä tuo skumppalasi, joka on mukana joogassa melkein jokaisessa asennossa ja joudut keskittymään asentoihin, ettei lasin sisältö kaadu. Skumppajoogassa ei suoriteta, ei pyritä mihinkään tiettyyn, vaan päähuomio on yhteisessä hauskassa tekemisessä ja yhteishengen nostamisessa. Asentoja tehdään yksin tai yhdessä. Skumppajooga sopii hyvin polttareille, tykypäiville tai yhteisen illan aloittamiseen esim kaveriporukoiden vuosittaiseen kohtaamiseen. 
 
HUOM! Hintaan lisätään alkoholiton kuohuviini 2€/osallistuja. Omat juomat voi ottaa myös. Lasit sisältyvät hintaan.
 
OPETTAJA: Rita Huttunen-Taipale, Maria Haanpää tai Johanna Mäkynen
 
 

RENTOUTUSTUNTI


Tunnilla keskitytään rentouttamaan koko keho, hengitys ja mieli ohjatusti. Nykypäivän suorituskeskeinen ilmapiiri unohtuu ja saatat jopa nukahtaa tai lähteä mielikuvamatkalle. Osallistujat saavat valita oman asentonsa, jossa on hyvä köllötellä . Tuntiin voidaan yhdistää myös sointukylpy loppuun. 

OPETTAJA Rita Huttunen-Taipale

 

MYSTISEMPI RENTOUTUSTUNTI

Tämä tunti sopii erityisesti heille, joille rentoutuminen paikallaan ollen tai selinmakuula on hankalaa. Taustamusiikkina on unenomainen, rentouttava viikinki tms musiikki, joka vie sinua aina vain syvemmälle itseesi ja näin pienet matossa tapahtuvat liikkeet rentouttavat kehoa, kunnes lopun pitkä mielikuvamatka saattelee sinut rentoutuneeseen tilaan.


OPETTAJA Rita Huttunen-Taipale

 

MUSTA JOOGA

Rituaalinomainen joogatunti, aihepiirit liittyvät usein tummempiin aiheisiin, varjoihin tai viikinki teemoihin. Oman tunnin sisällön voit valita useista teemoista. Tunnin taustamusiikki on tummaa, raskaampaa tai vaihtoehtoista, aina teemaan sopivaa. Mustassa Joogassa ei suoriteta, vapaa liike saa huomion palautumaan omaan itseen, tunnustelemaan sitä, mitä käsiteltävä teema sinussa saa aikaan. Tunnin liikkeet on kaikkien toteutettavissa ja vapaa liike tuo niihin uusia ulottuvuuksia.


OPETTAJA Rita Huttunen-Taipale


VIIKINKI JOOGA

Hyvin fyysinen tunti, jossa on miekka mukana. Tällä tunnilla saa käyttää ääntä ja hiki saattaa kyllä tulla. Miekan sijasta on käytössä turvallisuussyistä puukeppi. Asennot mukailevat viikinkien taisteluasentoja, jotka on sovitettu joogan asentoihin, paljon hyökkäys asentoja, taistelua ja välissä palauttelevaa liikettä. Tunnilla mukana hyvin paljon Viikinkien mytologiaan liittyvää tarinaa.

 OPETTAJA Rita Huttunen-Taipale

 

 
 

ÄÄNIMATKAT

Äänimaljojen ja rumpujen värähtelevä sointi on hyvin rentouttavaa. Se hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä mentaalista, emotionaalista että fyysistä kehoa mm. alentaen stressihormonitasoja elimistössä, parantaen unen laatua ja lisäämällä aineenvaihduntaa. Äänen värähtely kulkee solunesteissä purkaen jännitteitä ja avaten tietä vapaammalle energianvirtaukselle.

Jos haluaa helpotusta stressiin ja uniongelmiin tai päästä ulos ajatusten ja tunteiden kehästä, kannattaa tarjota ärsykkeitä aisteille mielen liiallisen aktivoimisen sijaan. Äänimalja- ja rumpumusiikki hoivaa ihmistä sekä kuulo- että tuntoaistin kautta eri äänitaajuksien avulla ja saattaa nopeasti syvärentoutuneeseen tilaan.

 

OHJAAJA Anne Kevätjoki

VARAA JA KYSY LISÄÄ!

Tarjous koskee uusia varauksia, jotka ovat ajalla 1.11.-18.12.22

 

Hinta 129€ (normaali 150-200€). Skumppajoogaan lisätään mahdollinen alkoholiton kuohuviini 2€/osallistuja.

 

Hinnat sisältävät arvolisäveron yksityishenkilöille ja yrityksien varauksiin lisäämme arvolisäveron.

Tunti maksetaan varauksen yhteydessä ja sillä ei ole peruutusoikeutta mutta siirtäminen kerran kampanja-ajan sisällä onnistuu, mikäli vapaita aikoja löytyy. Kirjoita viestiisi, mistä pikkujoulutunnista olet kiinnostunut. Laita viestiä alla olevasta napista tai sähköpostilla [email protected]

 

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA PIKKUJOULUTUNTISI! 🧡