Hinta 90€, sis. ALV24%

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Vagushermo ja jooga -peruskurssi

Pääset mukaan Vagushermo ja jooga -peruskurssille verkossa heti maksamalla kurssin luotto- tai pankkikortilla vieressä olevalla kassalla. Maksun jälkeen saat antamaasi sähköpostiin kurssitunnukset. Maksu on SSL-suojattu.

 

Mikäli et saa muutaman minuutin sisällä tunnuksia, tarkista roskaposti ja mahdolliset "Tarjoukset" -kansiot. Tunnuksena toimii sähköpostisi ja salasanan pääset vaihtamaan klikkaamalla "unohdin salasanan". Ongelmatilanteissa ota yhteyttä [email protected] 

 

Haluatko maksaa tilisiirtona?

Maksa se alla olevin tiedoin ja laita kuitista kuva meille sähköpostilla ([email protected]), saat sisäänpääsyn ja tunnukset kurssille 1-24h sisällä.

MAKSUTIEDOT:

Saaja: Joogakoulu Sanmaya Oy
Tilinumero: FI52 4928 0010 1128 38
Viite: 20310

Summa: 90€ (Sis.alv 24%)

 

Haluatko maksaa liikunta- ja kulttuurietuuksilla?

Jos haluat maksaa kurssin liikunta- tai kulttuurietuudella (Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak, TYKY-setelit), suorita maksu sovelluksen kautta ja nappaa kuvakaappaus kuitiksi meille sähköpostiin [email protected]. Saat tunnukset kurssille sähköpostiin 1-24h kuluttua!

 

Korttimaksu

Korttimaksulla maksaessasi (SSL-suojattu maksu) saat tunnukset sähköpostiisi heti. Maksun jälkeen saat antamaasi sähköpostiin Kajabi-tunnukset. Mikäli sähköpostiin ei tule tunnuksia, tarkista roskaposti ja mahdolliset "Tarjoukset" -kansiot. Jos ei löydy, niin laita viestiä ja laitamme tunnukset. Tunnuksena toimii sähköpostisi ja salasanan pääset vaihtamaan klikkaamalla "unohdin salasanan". 

 

Kurssi on viiden viikon mittainen ja aukeaa viikoittain. Voit tehdä kurssia omaan tahtiisi ja saat sen käyttöösi kahdeksi vuodeksi kurssin aukeamispäivästä. 

 

NÄHDÄÄN KURSSILLA! 🧡