VAGUSHERMO JA JOOGA -PERUSKURSSI

 

VIIDEN VIIKON VERKKOKURSSI VAGUSHERMON PARANTAVAAN VOIMAAN

 

hermoston tasapainottamisella kestävää tukea hyvinvointiin!

 

VERKKOKURSSI NYT SYYSTARJOUKSESSA 57€ 

Tarjous on voimassa 27.9.23 saakka ja sen jälkeen hinta palaa normaaliin 87€!

Tartu siis tarjoukseen nyt. Myös liikuntaetuuksilla!

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Maksuvaihtoehdot löydät klikkaamalla tästä!

HERMOSTON VAIKUTUS HYVINVOINTIIN

 

Vagushermon epätasapainotila voi aiheuttaa monenlaisia psyykkisiä, fyysisiä, emotionaalisia ja sosiaalisia haasteita. Silloin kun hermosto on epätasapainossa  yhden oireen poistamisen yritys johtaa usein vain uusien oireiden syntymiseen. Sen vuoksi hermoston tasapainottaminen kestävällä tavalla on tärkeää. 

 

AIVOHERMOJEN TOIMINTAHÄIRIÖT SAATTAVAT AIHEUTTAA:

1.   Krooniset fyysiset jännitystilat

 • kipeät/kovat lihakset
 • kipeät niska- ja hartialihakset
 • migreeni
 • selkäkipu
 • hampaiden pureskelu yhteen
 • kasvojen lihasten jännitteet
 • perusteeton hikoilu
 • kylmät jalat ja kädet

 

2.   Emotionaaliset haasteet

 • ärtyneisyys
 • hermostuneisuus
 • energian puute
 • alakuloisuus
 • masentuneisuus
 • levottomuus
 • keskittymiskyvyn puute
 • unohtelu
 • univaikeudet
 • ahdistuneisuus

 

3. Lisäksi aivohermojen epätasapainotila voi liittyä moniin erilaisiin terveyden ja käyttäytymisen haasteisiin, kuten:

 • hengityksen liittyvät ongelmat (esim. pinnallinen hengitys ja pala kurkussa -tuntemus)
 • immuunijärjestelmän haasteet (esim. jatkuvat/toistuvat flunssat)
 • ruuansulatuksen häiriöt (esim. närästys, ummetus, löysä vatsa)
 • ylivilkkauteen ja tarkkaavuuteen liittyvät haasteet

 

APUA YKSINKERTAISISTA HARJOITUKSISTA

Vagushermoa ja muita aivohermoja voidaan tasapainottaa  yksinkertaisilla harjoituksilla, kuten: 

 • syvän hengityksen oppiminen
 • hengitykseen liittyvien lihasten avaaminen
 • helpot silmäharjoitukset
 • kasvojen ja korvien akupisteiden hieronta
 • niskaliikkeet
 • ohjattu rentoutuminen

 

Näitä kaikkia harjoituksia opit Vagushermo ja jooga -peruskurssilla. Kurssin harjoituksilla tasapainotat hermostat toimintaa ja saat harjoituksia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Harjoitukset perustuvat SJL-joogaan ja muihin joogan menetelmiin sekä tanskalaisen kraniosakraaliterapeutti Stanley Rosenbergin kehittämiin vagushermoa ja muita aivohermoja tasapainottaviin harjoitteisiin.

TÄSTÄ PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE KAMPANJAHINTAAN 57€ (norm. 87€)

Löydä helppoja tapoja tasapainottaa ja rauhoittaa hermostoa. Stressioireet helpottuvat ja keho ja mieli rentoutuvat. Anna itsellesi lupa pysähtyä ja tue palautumistasi. Syvennä yhteyttä hengitykseesi ja kehon kokemukseesi. Kurssilla opit helppoja harjoituksia, jotka pystyt ottamaan mukaan arkeen ja parantamaan siten kokonaisvaltaista hyvinvointiasi!

VAGUSHERMO JA JOOGA -PERUSKURSSI NYT SYYSTARJOUKSESSA 57€ (NORM. 87€)

 

 • harjoitukset ovat lempeitä, yksinkertaisia ja helppoja

 • harjoitukset sopivat lähes kaikille, voit tehdä ne myös tuolilla istuen

 • kurssi ei vaadi aiempaa osaamista eikä mitään erityisiä välineitä

 • saat tehdä kurssin omaan tahtiisi, se ei sisällä aikaan sidottuja harjoituksia

 

 • pääset aloittamaan heti tai tilisiirto-/liikuntaetuus-maksuissa 24-48 tunnin sisällä 

 • kurssi on käytössäsi kaksi (2) vuotta ostopäivästä

 • saat 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun - jos et ole tyytyväinen, palautamme rahasi 100% takaisin

 • kurssi on kajabi-alustalla, johon saat tunnukset ostamisen yhteydessä

 

 

KURSSI SISÄLTÄÄ

 

 • viisi hermostoa tasapainottavaa 25-50 minuutin harjoituskokonaisuutta, joita voit tehdä 1-3 kertaa viikossa

 • kuusi 3-10 minuutin miniharjoitusta, joiden avulla otat hermoston tasapainottamisen helposti mukaan arkeen

 • viikoittain avautuvien harjoitusten aiheet:

  1. perusharjoitus
  2. hengitys
  3. silmät
  4. tärinä
  5. kasvot
 • bonusharjoitukset (5-20min): hengitystä avaava lyhyt jooga, virkistävä aamujooga ja kaksi hermostoa rauhoittavaa meditaatiota 

PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE TÄSTÄ!

Vagushermo ja jooga -peruskurssi 57€ (norm. 87€)

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat kurssin heti sähköpostiisi ja pääset kirjautumaan vahvistusviestissä saamillasi tunnuksilla. Mikäli viestiä ei tule muutaman minuutin kuluttua maksusta, tarkista roskaposti! Kurssi on käytössäsi alustalla kaksi vuotta ostopäivästä. Jos sinulla tulee kysymyksiä ole yhteydessä Miaan [email protected]. Vastaan sinulle arkisin 10-16 välillä!

 

HALUATKO MAKSAA LIIKUNTAETUUKSILLA?

Jos haluat maksaa kurssin liikuntaetuuksilla (Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak), etsi sovelluksesta JOOGAKOULU SANMAYA (Seinäjoki) ja suorita maksu sovelluksen kautta ja nappaa kuvakaappaus kuitiksi meille sähköpostiin [email protected]. Saat tunnukset kurssille sähköpostiin 24-48h kuluttua! 

 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRTONA?
Maksa kurssi alla olevin tiedoin ja laita kuitista kuva sähköpostilla ([email protected]), saat sisäänpääsyn ja tunnukset kurssille 24-48h sisällä.

MAKSUTIEDOT:

Saaja: Joogakoulu Sanmaya Oy
Tilinumero: FI52 4928 0010 1128 38
Viite: 9234

Summa: 57€ (Sis.alv 24%)

HALUATKO MAKSAA LASKULLA, MOBILEPAYLLA TAI VERKKOPANKISSA? KLIKKAA TÄSTÄ!

Mikä on vagushermo ja mihin se vaikuttaa?

 

Vagushermo eli kiertäjähermo on tärkein ja suurin aivohermomme. Se ulottuu aina aivorungosta lähtien kaikkiin tärkeisiin elimiin, kuten sydämeen, keuhkoihin ja suolistoon. Vagushermo ikäänkuin vaeltaa läpi kehon ja kannattelee terveyttämme monin tavoin. Vagushermo on osa parasympaattista hermostoa, jonka tehtävä on  toimia kehon ”lepohermostona” ja auttaa lievittämään stressiä ja rentoutumaan. 

Jos hermosto on ylivirittynyt keho on koko ajan valppaana ja jatkuvassa valmiustilassa eikä palautumista pääse tapahtumaan. Tällöin kehossa on jatkuva strerssitila päällä ja sillä on tutkimusten mukaan monia negatiivisia vaikutuksia kehoon, kuten epämääräisiä kipuja, niskavaivoja, flunssakierteitä ja huimausta. Lisäksi vagushermon epätasapainotila voi aiheuttaa monenlaisia vatsaoireita. 

Kun hermosto on tasapainossa keho palautuu ja valpastuu vuorotellen eri vuorokaudenaikoina ja eri tilanteissa. Osalla meistä kuitenkin hermosto jää ylikierroksille, eikä keho enää pääsee rauhoittumaan. Tällöin alkaa syntymään kierre, jossa hermosto ei enää toimi joustavasti vaan vaikka stressin aiheuttaja poistuisi, oireet jäävät. 

Kun hermosto on tasapainotilassa ihminen on niin sanotussa sosiaalisen liittymisen tilassa, jossa hän voi hyvin fyysisesti, psyykkisesti ja emotionaalisesti. Hänen kehonsa on vahva, joustava ja terve. Ihminen kokee avoimuutta, luottamusta, positiivisuutta ja turvaa sekä kykenee rennosti sosiaaliseen kanssa käymiseen ja intiimiyteen toisen ihmisen kanssa.

Silloin kun vagushermo (ja muut aivohermot) ovat epätasapainossa, olemme vetäytyneitä, stressaantuneita, pelokkaita, masentuneita ja elämänilomme on kateissa. Aika usein kroppa on jännittynyt ja metabolinen systeemimme on alasajettuna. Elimistö on kuin pelosta lamaantumisen tilassa – pahimmillaan kroonisesti.  

Hermoston tasapaino ei ole stabiilitila, vaan se saattaa muuttua pelkistä ajatuksista. Sen vuoksi tarvitsemme keinoja, joilla helposti palauttaa tasapaino, ylläpitää tasapainoa ja tukea tasapainotilaa elämässämme. Epätasapainotila on myös huomattavasti helpompi ja nopeampi aikaansaada kuin tasapainon tila. Pelkästään yksi ajatus voi saada aikaan ketjun, jossa keho alkaa tuottamaan stressihormoneja ja on hyvin nopeasti stressitilassa. 

 

Tee päätös nyt ja lähde mukaan kurssille, joka tuo tasapainoa hermostoon ja tukee hyvinvointiasi ja terveyttäsi - kestävästi ja helposti!

 

Vagushermo & Jooga -peruskurssilla opit yksinkertaisia ja helppoja tekniikoita, joilla tasapainotat hermostoa sekä joogaharjoituksia, jotka tukevat hermostoa ja kehon palautumista. Hermoston tasapaino helpottaa monia oireita ja haasteita! 

Palautteita kurssilaisilta

”Hei Mia!  Kiitokset tallenteesta ja ihanasta ohjauksesta! Jooga on kyllä ennestään tuttua, mutta tässä on ihan uusia elementtejä mukana. Innostuin osallistumaan, koska olin lukenut jostain , että vagushermo vaikuttaa myös nukkumiseen, jonka suhteen itselläni on ongelmia. Nyt huomaan jo vaikutuksen niskassa ja hartioissa."

 

”Kiitos vielä ihanasta kerrasta! Nimesin jo mielessäni kurssin haukottelukurssiksi. Ihanaa, kun saa rentouduttua ja saatettua ylivireistä kehoa normaalitilaan. Ihana juttu, että myös tallenne on käytettävissä! Jo tämä yksi treenikerta on päivän paras juttu, niin osaan jo nyt ennustaa, että useammat kerrat viikossa tekevät tosi hyvää. Kiitos siis Sinulle, teet niin tärkeää työtä!”

 

”Kurssi on kattava infon ja liikkeiden osalta. Harjoitukset olivat simppeleitä.”

 

”Rauhallisuus ja selkeä opastus, hieman erilaisia harjoituksia jotka olivat hyviä.”

 

”Koen, että harjoitus on voimaannuttava ja palauttava, jos siinä on sopivassa suhteessa dynaamisuutta, venytystä ja rentoutusta. On hienoa, kun harjoitus on suunniteltu tila ja osallistujat huomioiden ja silti se etenee määrätietoisesti eteenpäin.”

Kyllä, minäkin haluan oppia hermostoa tasapainottavia harjoituksia ja lähden mukaan syksyn alennushinnalla 57€!
 

Vähemmän on enemmän - kolme minuuttia on riittävästi

Kokeile videolta yhtä verkkokurssin harjoitusta

 

Minun on ollut toisinaan haastavaa löytää hetkeä itselleni ja oman hyvinvoinnin tukemiselle arjessa, jossa pyörii kolme lasta, kumppani, lemmikit, työ, talo ja harrastukset. Vuorokauden tunnit eivät vaan tunnu riittävän, varsinkin kun riittävän pitkä uni on prioriteetti. Olen herkästi stressantuvaa ja ahdistuvaa ihmistyyppiä ja säännöllinen joogaharjoitus onkin ollut minulle suorastaan pelastus. Kuitenkin usein on niin, että juuri silloin kun arki on kaikista haastavinta, juuri joogaharjoitus jää. ”Koska minulla ei ole aikaa ja voimavarjoa siihen.”

 

Mitäpä jos on niin, että kolme minuuttia päivässä olisi riittävästi tukemaan hyvinvointia? Pystyisinkö silloin ottamaan sen osaksi arkeani ja tukea siten hyvinvointiani, terveyttäni ja jaksamistani? Myös, ja erityisesti, silloin kun elämä on haastavaa. 

 

Vagushermo ja jooga -peruskurssilla:

 • Opit harjoitteita, joilla voidaan vaikuttaa suoraan ja nopeasti hermoston toimintaan.
 • Opit keinoja rauhoittaa kehoa ja mieltä.
 • Opit keinoja tukea palautumista.
 • Harjoitukset tasapainottavat vagushermoa ja muita aivohermoja.
 • Harjoitukset ovat helppoja ja yksinkertaisia.
 • Harjoitukset vaikuttavat kehossa, mielessä ja psyykkeessä.

 

Harjoitusten avulla moni on kertonut:

 • nukkuvansa paremmin
 • saaneensa apua päänsärkyihin
 • migreenipäivät ovat vähentyneet
 • kipulääkkeiden määrä on vähentynyt
 • hengitys on parantanut
 • niska- ja hartiaseudun jännitteet ovat helpottaneet
 • mieli on rentoutuneempi ja selkeämpi
 • ahdistuneisuus on lieventynyt
 • hermostuneisuus vähentynyt
 • mieliala on ollut positiivisempi ja valoisampi
 • hampaiden narskuttelu on vähentynyt
 • tyytyväisyyden kokemukset ovat lisääntyneet

 

Pääset mukaan kurssille tästä hintaan 57€ (norm. 87€)

Kurssin ohjaajana Mia Ulvila

Olen Mia Ulvila, 39-vuotias kolmen lapsen äiti, innokas ihmisyyden harrastaja ja itseni tutkiskelija. 

Kun luin ensimmäistä kertaa Stanley Rosenbergin (Opas vagushermon parantavaan voimaan, 2022) kirjoittamaa kirjaa ja listaa aivohermojen toimintahäiriöistä johtuvista ongelmista, mietin voiko ihmisellä ylipäänsä muita ongelmia olla. Lista tuntui niin laajalta ja kattavalta. Todella monet listan maininnoista tunnistin omassa kokemuksessani. On selvää, että terveys ei ole yksiselitteisesti listattava asia mutta vähintään yhtä selväksi tuli, että hermostolla on valtava vaikutus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, johon kuuluu fyysisen terveyden lisäksi liuta emotionaalisia, psyykkisiä ja sosiaalisia puolia.
  
Itse kärsin kolmannen lapsen syntymän ja kuukautisten uudelleen alkamisen jälkeen yhä pahenevista migreeneistä. Kun aloin tehdä vagushermo-harjoitteita migreenipäivät vähenivät ja hampaiden narskuttelu väheni. Olin tehnyt harjoituksia noin kahdesti viikossa. Huomasin myös, että kuukauden jälkeen uneni oli parantunut ja leposykkeeni laskenut sekä sykevälivaihtelu, (joka on erittäin herkkä ja hyvä mittari elimistönvoinnista) kohonnut. Pidin vagushermo ja jooga -kurssia livenä joogasalillani Seinäjoella ja useiden saamieni palautteiden ja omien kokemusten myötä innostuin tekemään kurssista verkkoversion ja jatkamaan aiheen opiskelua. Verkkokurssilla harjoituksiin voi palata aina uudelleen!
 

Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri elinikäisen kasvun ja oppimisen koulutusohjelmasta sekä opettaja. Lisäksi olen kundaliini- ja SJL-joogaopettaja, hypnovalmentaja, NLP-practioner ja tunnelukko-ohjaaja. Koulutusta on kertynyt näiden ohella monista ihmisen kasvua tukevista menetelmistä, joihin voit halutessasi tutustua lisää tästä.

Toimin yrittäjänä Hyvinvointikeskus Sanmayassa Seinäjoella ja joogan opettamisen lisäksi teen itsetuntemusohjausta. Työskentelen asiakkaideni kanssa henkilökohtaisesti ja pienryhmissä sekä järjestän hyvinvointiin ja itsensä tuntemiseen liittyviä kursseja ja retriittejä. Olen ohjannut tuhansia tunteja joogaa säännöllisesti vuodesta 2009 ja satoja jooga-asiakkaita, kymmeniä retriittejä ympäri Suomen sekä ohjannut kymmeniä itsetuntemusasiakkaita löytämään elämäänsä selkeyttä ja rohkeutta olla oma itsensä. Lisäksi tarjoan täydennyskoulutusta sosiaali- ja kasvatusalan henkilöstölle.

Työni keskiössä on hermoston tasapainottaminen ja oman itsensä oivaltaminen mahdollisimman tehokkailla ja helpoilla menetelmillä. Joogatyöni on pohjautunut hyvin pitkälti terapeuttisesti orientoituneeseen näkökulmaan, jossa jooga on pikemmin sisäinen tila kuin mielikuva hankalaan ja vaikeaan asentoon väännetystä kehosta. Lähtökohtani on se, että jooga soveltuu kaikille, ikään ja kokoon katsomatta.

Hermostoni on ollut, ja on osittain edelleen, jatkuvassa stressi- ja hälytystilassa, minkä vuoksi olen lähtenyt etsimään keinoja rentouttaa mieltä ja löytää sisäistä rauhaa ja tasapainoa elämään. Käytännössä se tarkoittaa tasapainoista hermostoa. Olen halunnut löytää niin helppoja keinoja, että olen voinut ottaa ne osaksi tavallista jokapäiväistä arkeani. Sellaisia tarjoan myös sinulle!

HERMOSTON TASAPAINO JA JOOGA

Hermoston toiminnan ymmärtämisellä ja hermoston kanssa työskentelyllä voidaan hyödyntää valtava kapasiteetti, joka ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä.Autonominen hermosto säätelee kehossa muun muassa verenkiertoa, hengitystä, ruuansulatusta ja lisääntymistä. Hermoston epätasapainon seurauksena voi olla monenlaisia ongelmia. Suurin ja tärkein aivohermoista on vagushermo, jonka aktivointiin ja tasapainotukseen voidaan vaikuttaa hyvin lempeillä ja yksinkertaisilla liikkeillä.

Vagushermo ja jooga -peruskurssilla tutustut vagushermoon ja lyhyesti Stephen Porgesin polyvagaaliseen teoriaan hermoston toiminnan ymmärtämiseksi. Kurssi perustuu SJL-joogaan ja muihin joogan menetelmiin sekä kraniosakraaliterapeutti Stanley Rosenbergin  kehittämiin helppoihin harjoituksiin, jotka tasapainottavat hermostoa ja aktivoivat ventraalista vagushermoa sekä rauhoittavat dorsaalisen vagushermon kroonista aktiivisuutta. Kurssilla tehdään yksinkertaisia ja helppoja joogaliikkeitä, jotka soveltuvat lähes kaikille asiasta kiinnostuneille. Jokainen tunti päättyy rentoutumishetkeen.

 

Säännöllisen joogaharjoituksen hyötyjä voi olla:

 • Keho rentoutuu
 • Niska- hartiaseudun kivut vähenevät
 • Selkäkivut vähenevät
 • Lihasjännitteet helpottavat
 • Hengityskapasiteetti lisääntyy
 • Aineenvaihdunta virkistyy
 • Hermosto tasapainottuu ja rauhoittuu
 • Mieli rauhoittuu
 • Mielen, kehon ja hermoston joustavuus lisääntyy
 • Elimistön palautuminen mahdollistuu
 • Läsnäolo arjessa lisääntyy
 • Keho vahvistuu ja joustavuus lisääntyy
 • Stressihormonien määrä vähenee
 • Unenlaatu paranee
 • Syke laskee ja sykevälivaihtelu kohoaa
 • Kehotietoisuus lisääntyy
 • Itsetuntemus kasvaa
 
Kyllä, haluan lähteä mukaan kurssille syystarjoushintaan 57€!

VIIDEN VIIKON KURSSI JA BONUSHARJOITUKSET

 • Kurssilla tehdään helppoja ja lempeitä liikkeitä.
 • Kaikki liikkeet voi soveltaa itselle sopivaksi, esimerkiksi jos et pysty olla polvillasi, voit tehdä harjoitukset tuolilla.
 • Kurssilla on viisi osiota, jotka aukeavat kerran viikossa.
 • Viiden viikon jälkeen koko kurssi on sinulla auki ja voit palata harjoituksiin yhä uudelleen.
 • Jokainen viikko sisältää alustuksen viikon aiheeseen (lyhyt video) sekä 20-50 minuuttia pitkän harjoituksen sekä vähintään yhden viikon aiheen mukaisen lyhyemmän harjoituksen.
 • Lisäksi kurssilla on bonusharjoituksina kolme joogaharjoitusta ja neljä meditaatiota.
 • Bonusharjoitukset ovat käytössäsi ensimmäisestä viikosta lähtien.
 • Kurssi on käytössäsi kaksi vuotta.
 
1. Viikko: Alustus aiheeseen ja perusharjoitus
2. Viikko: Hengitys - syvät ja pitkät hengitykset sekä pallean "avaaminen"
3. Viikko: Silmät - silmä- ja niskaliikkeet
4. Viikko: Tärinä ja ravistelu - hermoston herättäminen lamaantumisesta
5. Viikko: Kasvot -  akupisteet ja kasvojen kohotus 

 

Huom. Tämä kurssi ei ole sairauden hoitoa vaan se on tarkoitettu hyvinvoinnin ja terveyden tukemiseen. Kurssi ei korvaa lääkärin sinulle suosittelemaa tai määräämää hoitoa. Mikäli sinulla on jokin sairaus tai muu hoitoa vaativa fyysinen/psyykkinen tila, konsultoi aina ensin lääkäriäsi ennen kuin osallistut kurssille.

 
 
 

Haluaisitko sinä oppia helppoja liikkeitä, joilla vaikuttaa aivohermojen tasapainottamiseen ja saada tukea hyvinvointisi ylläpitämiseen?  Olisiko nyt aika palautumiselle ja virkistymiselle?

 

   
Haluan mukaan kurssille syystarjoushinnalla 57€ (norm. 87€)!

 PALAUTTEITA KURSSILAISILTA

"Sain kurssista hyviä työkaluja stressin ja kiireen tunteen purkuun sekä kehon ja mielen rauhoittamiseen. Olin yllättynyt kuinka voimakas vaikutus harjoitteilla oli: helposti jännitystä keräävä niskani tuntui paljon vapautuneemmalta harjoitusten jälkeen. Myös päänsäryt helpottivat, ja huomasin myös mieltä tyynnyttävän vaikutuksen. Tämä kurssi tuli todella tarpeeseen kiireisen kevään keskellä."


"Vagushermojooga rauhoittaa ylikierroksilla olevaa kehoa niin tehokkaasti, että vaikutuksen huomaa selkeästi jopa heti harjoitusta tehdessä: kuin kireä jousi löystyisi. Vuosien kroonisen stressin jälkeen nämä tunnit auttoivat löytämään taas taidon rauhoittua ja auttoivat unettomuuteen. Olenkin suositellut tätä jo niin monelle, etten edes muista 😊"

 

”Hei Mia, uskomaton oli eilisen vaikutus. Minulla ollut pitkään koko keho jännittynyt ja tiedossa vagushermon haasteet. Erityisesti kepeyttä olen kaivannut lihaskireyden lisäksi. Kotona huomasin, että niska oli auki ja muutenkin kepeämpi. Olin myös päästä kevyempi, en osaa selittää, mutta nauru, riemu ja ilo puhtaampaa, kevempää, jopa lapsenomaista. Kiitos kurssin olemassaolosta❤️”

 

”Hyvää tietoa ja harjoituksia asiasta, joka kiinnosti. Harjoitusten positiivinen vaikutus havaittavissa yöuneen heti ensimmäisen kerran jälkeen. Olin tehnyt päätöksen "pitäisi-elämisen" lopettamisesta tammikuun alussa. Kurssi sopi oikein hyvin tämän uuden elämäntavan opetteluun.”

 

”Kurssi oli erittäin kiinnostava ja hyvin koottu. Sopiva määrä tietoa tuki yksinkertaisten liikkeiden harjoittelua. Mieletön apu stressinhallintaan vain tunnin harjoituksesta per viikko 🤩”

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

 

OTA HALTUUN VAGUSHERMON PARANTAVA VOIMA KURSSIN HARJOITUSTEN AVULLA JA SIJOITAT HYVINVOINTIISI! 

 

Vagushermo ja jooga -peruskurssilla opit harjoituksia, jotka tuovat hermostoon joustavuutta ja palautuminen tehostuu. Saat apua moniin haasteisiin. Mukaan pääset nyt syyskampanjahintaan 57€ (norm. 87€)

 

 1. Voit maksaa verkkokurssin pankki- tai luottokortilla, tilisiirtona ja liikuntaeduilla (Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak). Klikkaamalla alla olevasta napista, näet tarkemmat tiedot eri maksuvaihtoehdoista. Liikuntaetuus-sovelluksissa maksunsaaja on JOOGAKOULU SANMAYA.
 2. Pankki- tai luottokortilla maksaessasi, saat kurssin käyttöösi heti. Muissa maksuvaihtoehdoissa saat tunnukset kurssille 24-48h sisällä maksusuorituskuitin lähettämisestä meille.
 3. Pääset kurssille mukaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Linkki vie sinut kassalle, jossa voit valita maksutapasi.
 4. Kurssi on käytössäsi kaksi vuottai ja voit aina uudelleen palata kurssin harjoituksiin. 
 5. Jos et ole tyytyväinen kurssiin, sinulla on täysi "rahat takaisin" palautusoikeus 14 vuorokauden sisällä ostosta! Ole vain yhteydessä meihin  ja kerro, ettet ole tyytyväinen, niin palautamme rahasi 100% takaisin.

 

HALUATKO MAKSAA LIIKUNTAETUUKSILLA?

Jos haluat maksaa kurssin liikuntaetuuksilla (Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak), etsi sovelluksesta JOOGAKOULU SANMAYA (Seinäjoki) ja suorita maksu sovelluksen kautta ja nappaa kuvakaappaus kuitiksi meille sähköpostiin [email protected]. Saat tunnukset kurssille sähköpostiin 24-48h kuluttua! 

 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRTONA?

Maksa kurssi alla olevin tiedoin ja laita kuitista kuva sähköpostilla ([email protected]), saat sisäänpääsyn ja tunnukset kurssille 24-48h sisällä.

MAKSUTIEDOT:

Saaja: Joogakoulu Sanmaya Oy
Tilinumero: FI52 4928 0010 1128 38
Viite: 9234

Summa: 57€ (Sis.alv 24%)

 

 

HALUATKO MAKSAA MOBILEPAYLLA, VERKKOPANKISSA TAI LASKULLA?

Se onnistuu täällä!

 

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat kurssin heti sähköpostiisi ja pääset kirjautumaan vahvistusviestissä saamillasi tunnuksilla. Mikäli viestiä ei tule muutaman minuutin kuluttua maksusta, tarkista roskaposti! Kurssi on käytössäsi alustalla kaksi vuotta ostopäivästä. Jos sinulla tulee kysymyksiä ole yhteydessä Miaan [email protected]. Vastaan sinulle arkisin 10-16 välillä!

 

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Kyllä, minäkin haluan saada hermostoni tasapainottumaan ja lähden mukaan kurssille!