Rentoutumista ja mielenrauhaa luonnon äärellä

 

Taidetta ja joogaa -kevätretriitti

26.-28.4.2024

 

LOPPUUNMYYTY! 

Intuitiivista maalaamista, joogaa, meditaatiota ja ohjattuja rentoutuksia

 

Tutustu seuraavaan retriittimme elokuussa Tuomiston Kartanossa
"Upea retriitti. Sain aikaa itselleni. Harjoitukset olivat tehokkaita ja vaikuttavia. Tämä tuli itselle niin tarpeeseen. Ylitin itseni ja koin ylpeyden ja yhteenkuuluvuuden tunteita. KIITOS."
 
"Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

Hermostoa tasapainottava ja uudelle kasvulle tilaa tuova

taide- ja joogaretriitti 26.-28.4.24

 

Kaipaatko iloa ja virtaavuutta kevääseesi?

Nautitko luonnosta ja metsän tuoksusta?

Haluatko pysähtyä hetkeksi sen ääreen, mistä olet tullut ja mihin olet menossa?

Kaipaatko elämääsi selkeyttä, voimavaroja ja tilaa uudelle kasvulle?

Kaipaatko rentoutumista, palautumista ja lempeää yhteyttä kehoosi?

Haluatko purkaa henkistä kuormaa luovien ja kehollisten menetelmien avulla?

Haluatko kuulla selkeämmin sisäisen äänesi?

 

Tervetuloa kevätretriittiin Ikaalisiin Seitsemisen kansallispuiston kupeeseen. Retriitillä yhdistetään luovia menetelmiä, joogaa, meditaatiota ja hermostoa tasapainottavia harjoituksia itsetuntemuksen syventämisen tukena. 

 

Retriittiviikonloppu tarjoaa sinulle mahdollisuuden irtautua arjen kiireistä ja pysähtyä itsesi äärelle kuuntelemaan ja olemaan. 

 

Joogaharjoitukset perustuvat Suomen Joogaliiton opettamaan lempeään ja terapeuttiseen joogaan sekä energiakehoja hoitavaan ja puhdistavaan kundaliinijoogaan.  Lisäksi retriitillä tehdään hermostoa tasapainottavia harjoituksia, jotka voit helposti ottaa mukaan arkeesikin!

 

Retriitillä saat kuunnella itseäsi, antaa kehollesi sen ansaitsemaa huomiota, rentoutua ja tuntea energian virtaavan vapaammin läpi koko olemuksesi. 

 

Luovat menetelmät, kuten intuitiivinen maalaaminen ja kirjoittaminen toimivat toisenlaisena reittinä kohti alitajuntaa ja itseä. Mielikuvaharjoitukset auttavat saavuttamaan meditatiivisen flow-tilan ja kanavoimaan sisäistä viisauttasi näkyväksi. Luovien harjoitusten avulla opettelet antautumaan sille mitä on sekä ilmaisemaan sitä rehellisesti.

 

Saat rohkeutta ja voimaa kasvuun värien ja sanojen avulla - purkaen vanhaa ja luoden uutta.

 

Retriitillä tarjoillaan luomupainotteista lakto-ovo-kasvisruokaa. Luonnonläheinen ympäristö, Seitsemisen kansallispuiston upeissa maisemissa, tarjoaa myös hengähdyshetken arjen hektisyydessä. 

 

Lähde mukaamme keväiseen retriittiin, jossa luonto, luovat menetelmät sekä keholliset harjoitukset tukevat toisiaan luoden yhdessä voimakkaan ja syvällisen uudistavan kokemuksen. Läheinen kevääseen heräävä metsä tarjoaa turvallisen sylin pudottaa arjen kiire hartioilta ja pysähtyä olemisen ja luomisen tilaan.

 

Tervetuloa mukaan matkalle kohti syvempää itsetuntemusta ja sisäistä tasapainoa! 🧡

ILMOITTAUTUMINEN

 

Retriitin hinta on 430€

Ilmoittautuminen ja lisätiedot sähköpostitse Anne Kevätjoelle osoitteeseen [email protected] / 050 5916 291 tai alla olevalla lomakkeella.

 

Retriitin hinta sisältää:

  • Majoituksen jaetussa huoneessa, kahden hengen huoneet erillisillä sängyillä (lakanat lisämaksusta 20€), huoneessa oma suihku ja WC.
  • Maukkaat kasvisateriat (lakto-ovovegetarinen): Iltapala pe, lounas x 2, aamiainen x 2, illallinen x 1
  • Retriitin ohjelma ja maalaustarvikkeet  
  • Palju ja puusauna

 

Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, saat maksutiedot varausvahvistuksessa, loppuosa laskutetaan noin kuukausi ennen retriittiä. Mikäli haluat maksaa osissa, tällöin erät laskutetaan ennen retriittiä. Myös liikunta- ja kulttuurisetelit sopivat retriitin osamaksuna!

 

Retriittipaikka

Retriitti järjestetään Seitsemisen kansallispuiston kupeessa Kallen Talli -nimisessä paikassa. Osoite on Jaulintie 340, 39450 Sisättö (Ikaalinen). Paikalle ei pääse julkisilla mutta yhteiskyytiä voidaan kysellä. Retriitille otetaan korkeintaan 10 henkilöä.

 

Ilmoittautuminen on sitova. Lue tästä peruutusehdot. Maksamalla varausmaksun, hyväksyt peruutusehdot.

 

 

RETRIITIN OHJELMA 

 

PERJANTAI

17 Saapuminen

17.30 Alkupiiri 

19-20.30 Lempeä jooga, syvähengitysharjoitus ja äänimaljarentoutus

20.30 Intuitiivinen kirjoittaminen 

20.45-21.30 Iltapala / palju lämpöisenä

 


LAUANTAI

8.15 Aamujooga (kundaliinijooga)

9.45 Aamiainen

11 Intuitiivinen maalaaminen

13.30 Lounas

15.30 Metsämeditaatio

16.30 Intuitiivinen maalaaminen jatkuu

18.30 Illallinen

20 Puusaunan puhdistavat löylyt ja palju

 

 

SUNNUNTAI

8.15 Aamujooga ja meditaatio

9.30 Aamiainen

10.30 Piirityöskentely

12 Sisäisen työskentelyn harjoitus ja loppurentoutus

13.30 Voimakortit ja loppupiiri

14.30 Lähtölounas

15 Rentoutuneena ja uudistuneena kotiinpaluumatkalle!

(Muutokset mahdollisia!)

 

Retriitin ohjaavat Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet yhdessä kymmeniä henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta! Yhteisiä retriittejä, kursseja ja koulutuksia he ovat pitäneet jo vuodesta 2016.

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelee tällä hetkellä taitelijana, kouluttajana ja valmentaja. Hän on työskennellyt sairaalassa aikuispsykiatrian osastoilla sosiaalityöntekijänä sekä kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä. Hänelle tärkeää työssä on ollut aito läsnäolo ja kohtaaminen erilaisten ihmisten kanssa. Tunteiden rehellinen kokeminen ja ilmaiseminen on noussut hänen intohimonsa ja tutkimisensa kohteeksi ja tämä on myös hänen kehittämänsä menetelmän Vapauttavan maalaamisen keskiössä. Tutustu lisää Anneen: www.kevatjokiart.fi 

Mia on koulutukseltaan elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteri, NLP-practitioner, tunnelukko-ohjaaja ja hypnovalmentaja. Hän työskentelee tällä hetkellä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin parissa ohjaajana ja kouluttajana. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuoden ajan. Lisäksi hän on työskennellyt opettajana yläkoulussa ja ammattikoulussa sekä ohjaajana kehitysvammaisten asumisyksikössä sekä lastensuojelussa. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tutustu lisää Miaan: www.sanmaya.fi/kukaolen 

 

Näiden naisten retriitillä saat todellakin olla justiinsa oma itsesi! Ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään muuta! ❤️

Palautteita aiemmilta retriiteiltä

"Kiitos teille <3 Tämä tuli juuri oikeaan hetkeen ja tarpeeseen. Retriitti avasi ja laittoi liikkeelle juuri sopivasti. Minulle tämä oli tärkeä hetki elämässäni.

Olen kulkenut pitkän matkan mukanani raskaita kokemuksia ja uskomuksia. Nyt olen astumassa uuteen. Kokemukseni on tosin ollut tärkeä, mutta olen niin helpottunut kun voin vihdoin matkata vapaampana ja loistaa enemmän omaa valoani."

 

"Hyvä rento ilmapiiri, monipuolisia harjoituksia, jotka oli tehty riittävän helpoiksi. Sai heittäytyä tekemään, ei tarvinnut liikaa miettiä tekniikkaa. Hyvä kokonaisuus antoi paljon eväitä eteenpäin."

 

"Oli mukava kokeilla uudenlaisia asioita ja harjoituksia. Jooga oli miellyttävää, oli hyvin ohjattu ja kärsivällisesti aina uudestaan kaikki vaiheet kerrottu. Muutama harjoitus jäi “takataskuunkin”. "

 

"Harjoitukset eivät olleet liian rankkoja. Hyvin myös huomioitiin erilaiset terveydelliset rajoitteet harjoituksissa. Vetäjät olivat ammattimaisia, ystävällisiä mutta myös jämäköitä. Maalaaminen oli myös hyvä kokemus. Avasi jotain sisälläni." 

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle."

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin."

Hermostoa tasapainottava, rentouttava ja uudelle tilaa tuova kevätretriitti 26.-28.4.24

 

Ilmoittaudu mukaan nyt ja hyödynnät ennakkovaraajan hinnan 395€. Varaa paikkasi sähköpostitse [email protected] tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin laitamme sinulle viestiä! 🧡 

 

Retriitille otetaan vain 10 henkilöä, joten toimi pian!