Voimaannu, löydä luovuutta ja iloa elämääsi taiteen ja joogan keinoilla!

 

Taidetta ja joogaa -kevätretriitti

26.-28.4.2024

 

 

Intuitiivista maalaamista, joogaa, meditaatiota ja läsnäoloa lähellä luontoa

 

ENNAKKOHINTA 395€ VOIMASSA 15.1.24 SAAKKA!

 

Ilmoittaudu mukaan!

Taidetta ja joogaa -kevätretriitti 

Tervetuloa tähän ainutlaatuiseen luovia menetelmiä ja joogaa (SJL- ja kundaliinijooga) yhdistävään retriittiin, joka syventää itsetuntemustasi ja avaa luovuutta uudella tavalla! Tällä retriitillä keholliset harjoitukset ja jooga tukevat luovuudelle avautumista ja purkavat esteitä luovuuden tieltä. Retriitti hoitaa keho, mieltä ja sielua! 

Retriitti viikonloppu tarjoaa sinulle mahdollisuuden irtautua arjen kiireistä ja pysähtyä itsesi äärelle kuuntelemaan ja olemaan. 

Joogaharjoitukset perustuvat Suomen Joogaliiton opettamaan lempeään ja terapeuttiseen joogaan sekä energiaa hoitavaan ja puhdistavaan kundaliinijoogaan.  Tämä on mahdollisuutesi kuunnella itseäsi, antaa kehollesi sen ansaitsemaa huomiota ja tuntea energian virtaavan vapaammin läpi koko olemuksesi.

Luovat menetelmät, kuten intuitiivinen maalaaminen ja kirjoittaminen toimivat toisenlaisena reittinä kohti alitajuntaa ja sydäntä. Se auttaa saavuttamaan meditatiivisen flow-tilan ja kanavoimaan sisäistä viisauttasi. Luovien harjoitusten avulla opettelet antautumaan sille mitä on ja sisäinen vapauden kokemuksesi sekä luottamuksesi elämää kohtaan lisääntyvät.

Retriitin aikana saat nauttia terveellisestä ja herkullisesta luomukasvisruoasta, joka ravitsee sinua monella tasolla! Luonnonläheinen ympäristö, Seitsemisen kansallispuiston upeissa maisemissa, tarjoaa myös hengähdyshetken arjen hektisyydessä. Metsälammen rannassa olevasta saunasta pääset pulahtamaan puhdistavaan veteen.

Lähde mukaamme tähän ainutlaatuiseen retriittiin, jossa taiteen luovat menetelmät ja jooga tukevat toisiaan luoden yhdessä voimakkaan ja syvällisen kokemuksen. Läheinen kevääseen heräävä metsä tarjoaa turvallisen sylin pudottaa arjen kiire hartioilta ja pysähtyä olemisen ja luomisen tilaan. Tervetuloa mukaan matkalle kohti syvempää itsetuntemusta ja sisäistä tasapainoa!

 

 

RETRIITIN OHJELMA 

 

PERJANTAI

17 Saapuminen

18 Alkupiiri ja voimakortit

19.30 Lempeä jooga, syvähengitysharjoitus ja äänimaljarentoutus

21 Intuitiivinen kirjoittaminen

21- iltapala tarjolla

 


LAUANTAI

8 Aamujooga

9.30 Aamiainen

11 Intuitiivinen maalaaminen

13.30 Lounas

15.30 Jooga

16.30 Intuitiivinen maalaaminen jatkuu

18.30 Illallinen

19.30 Rumpumeditaatio nuotiolla (säävaraus!)

20 Puusaunan puhdistavat löylyt

 

 

SUNNUNTAI

8.30 Aamujooga

10 Aamubrunssi

11.30 Sisäisen työskentelyn harjoitus

13 Meditaatio ja loppupiiri

14.30 Lähtölounas

15 Rentoutuneena ja uudistuneena kotiinpaluumatkalle!

(Muutokset mahdollisia!)

 

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

 

Retriitin hinta on 430€ (ennakkohinta 395€ on voimassa 15.1.24 saakka)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot sähköpostitse Anne Kevätjoelle osoitteeseen [email protected] / 050 5916 291 tai alla olevalla lomakkeella.

 

Retriitin hinta sisältää:

  • Majoituksen jaetussa huoneessa, kahden hengen huoneet erillisillä sängyillä (lakanat lisämaksusta 20€), huoneessa oma suihku ja WC.
  • Maukkaat kasvisateriat (lakto-ovovegetarinen): Iltapala pe, lounas x 2, aamiainen x 2, illallinen x 1
  • Retriitin ohjelma ja maalaustarvikkeet  

 

Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, saat maksutiedot varausvahvistuksessa, loppuosa laskutetaan noin kuukausi ennen retriittiä. Mikäli haluat maksaa osissa, se onnistuu siten, että erät laskutetaan ennen retriittiä. Myös liikunta- ja kulttuurisetelit sopivat retriitin osamaksuna!

 

lIlmoittautuminen on sitova. Lue tästä peruutusehdot. Maksamalla varausmaksun, hyväksyt peruutusehdot.

 

 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Retriitin ohjaavat Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet yhdessä kymmeniä henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta! Yhteisiä retriittejä, kursseja ja koulutuksia he ovat pitäneet jo vuodesta 2016.

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelee tällä hetkellä taitelijana, kouluttajana ja valmentaja. Hän on työskennellyt sairaalassa aikuispsykiatrian osastoilla sosiaalityöntekijänä sekä kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä. Hänelle tärkeää työssä on ollut aito läsnäolo ja kohtaaminen erilaisten ihmisten kanssa. Tunteiden rehellinen kokeminen ja ilmaiseminen on noussut hänen intohimonsa ja tutkimisensa kohteeksi ja tämä on myös hänen kehittämänsä menetelmän Vapauttavan maalaamisen keskiössä. Tutustu lisää Anneen: www.kevatjokiart.fi 

Mia on koulutukseltaan elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteri, NLP-practitioner, tunnelukko-ohjaaja ja hypnovalmentaja. Hän työskentelee tällä hetkellä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin parissa ohjaajana ja kouluttajana. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuoden ajan. Lisäksi hän on työskennellyt opettajana yläkoulussa ja ammattikoulussa sekä ohjaajana kehitysvammaisten asumisyksikössä sekä lastensuojelussa. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tutustu lisää Miaan: www.sanmaya.fi/kukaolen 

 

Näiden naisten retriitillä saat todellakin olla justiinsa oma itsesi! Ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään muuta! ❤️

Palautteita aiemmilta retriiteiltä

 

 

"Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle.

Itselleni kauheinta on esiintymiset eikä niihin vain osaa heittäytyä. Kiitos <3"

  

"Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet.

Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.."

 

"Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan.

Turvallinen olo <3"

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin."

 

"Hyvä rento ilmapiiri, monipuolisia harjoituksia, jotka oli tehty riittävän helpoiksi. Sai heittäytyä tekemään, ei tarvinnut liikaa miettiä tekniikkaa. Hyvä kokonaisuus antoi paljon eväitä eteenpäin."

 

"Lämmin kiitos koko sydämestäni. <3 Teitte edellisellä kerralla niin hyvää työtä, että nyt pääsi paljon kevyemmällä setillä. 😊 On tärkeää, että saan kulkea tätä matkaa juuri teidän kanssa."

 

"Upea retriitti. Sain aikaa itselleni. Harjoitukset olivat tehokkaita ja vaikuttavia. Tämä tuli itselle niin tarpeeseen. Ylitin itseni ja koin ylpeyden ja yhteenkuuluvuuden tunteita. KIITOS."

 

"Retriitti vastasi odotuksia. Harjoitukset eivät olleet liian rankkoja. Hyvin myös huomioitiin erilaiset terveydelliset rajoitteet harjoituksissa. Vetäjät olivat ammattimaisia, ystävällisiä mutta myös jämäköitä. Maalaaminen oli myös hyvä kokemus. Avasi jotain sisälläni."

Voimaannuttava ja puhdistava kevätretriitti, joka tuo iloa ja vapautta elämääsi!

 

Ilmoittaudu mukaan nyt sähköpostitse [email protected] tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin laitamme sinulle viestiä! 🧡