Käyttöehdot Sanmaya Oy:n kursseille

 

Verkkokurssit ovat käytössäsi ilman aikarajoitusta.

 

Mikäli Sanmaya Oy poistaa kurssin alustalta, asiakkaalla on vähintään 30 päivää aikaa ladata materiaali itselleen. Tämä ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla etukäteen.

 

Tietyllä aikavälillä järjestetylle kurssille ilmoittautuminen on sitova ja asiakas on velvollinen maksamaan ilmoittautumastaan kurssista myyntihetkellä sovitun hinnan täysimääräisenä.

 

Mahdolliset ristiriitatilanteet pyrimme selvittämään sopimalla. 

 

Verkkokursseilla on täysi kahden viikon (14 vuorokautta) "rahat takaisin" -palautusoikeus. Palautuksen saa laittamalla viestiä [email protected].

 

HUOM! Rahojen palautus ei koske liikuntaetuudella maksettuja tuotteita, koska niitä ei lain mukaan saa vaihtaa rahaksi. Tällöin pyrimme löytämään yhteisen ratkaisun asiassa.

 

Ostaessasi tuotteen Sanmayalta, hyväksyt, että sinut lisätään Sanmayan sähköpostilistalle, jotta voimme olla sinuun yhteydessä kurssiin ja muihin palveluihin ja sisältöihin liittyvissä asioissa.

 

Voit ostosi jälkeen poistua markkinointilistalta jos haluat. Kurssisi jää silti sinulle, mutta et saa markkinointiviestejä. ilmoituksen mahdollisesti kurssin poistamisesta alustalta saat silti.

 

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tutustu tietosuoja- ja rekisteriselosteeseemme täällä.

 

Ostamalla kurssimme, hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

  

Toimitusehdot

Verkkokurssit ovat kajabi-alustalla, johon saat tunnukset heti mikäli maksat korttimaksulla ja jos maksat tilisiirtona tai liikuntaetuudella, saat tunnukset 24-48 tunnin sisällä sähköpostiisi.

 

Tarkista aina roskapostisi ja merkitse [email protected] luotettavien lähettäjien juokkoon. 

 

Kurssialustalle pääset kirjautumaan: www.sanmaya.fi/login, käyttäjätunnus on sähköpostisi, salasanan tilaat "unohditko salasanasi" -linkistä.

 

Huomautukset ja mahdolliset palautukset tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä tuotteen ostamisesta/toimittamisesta.

 

Vastuu osallistumisesta

Jokainen kurssille osallistuva osallistuu kurssille omalla vastuullaan, eikä ole vakuutettu Sanmaya Oy:n puolesta.

 

Oletamme, että ostaja on itse kyvykäs arvioimaan omaa terveydentilaansa ja kurssin soveltuvuutta itselleen.

 

Mikäli epäilet kurssin soveltuutta sinulle, ole aina ensin yhteydessä hoitavaan lääkäriisi, ennen kuin teet kurssin harjoituksia.

 

Sanmayan toimittamat kurssit eivät ole sairauden hoitoa vaan terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen tarkoitettuja menetelmiä.

 

Myöskään Sanmayan kurssien ohjaajat eivät ole terveydenhuoltoalan asiantuntijoita, eivätkä sellaisina esiinny.