Moikka! Olen Mia Ulvila,

40-vuotias kolmen lapsen äiti, innokas ihmisyyden ja itseni tutkiskelija.

Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Lisäksi olen kundaliini- ja SJL-joogaopettaja. Joogaa olen opettanut vuodesta 2009.

Toimin yrittäjänä Sanmayassa Seinäjoella ja joogan opettamisen lisäksi teen itsetuntemusohjausta. Työskentelen asiakkaiden kanssa henkilökohtaisesti ja pienryhmissä sekä järjestän hyvinvointiin ja itsensä tuntemiseen liittyviä kursseja ja retriittejä.

Matka omaan sisimpään on elämämme tärkein matka

 

Ihmisyys on ollut intohimoni lapsesta saakka. Olen ollut utelias löytämään sen, mitä minä pohjimmiltani olen. Se innostus on vienyt monien henkisten perinteiden ääreen ja oman ihmisyyteni syövereihin. Matka on toisinaan ollut haastava ja kivulias mutta samalla todella antoisa ja kiinnostava! Se on lisännyt ymmärrystä ja opettanut inhimillisyydestä, armollisuudesta, läsnäolosta ja myötätunnosta, erityisesti itseäni kohtaan.

Työskentely asiakkaideni kanssa perustuu eri henkisten viisaustraditioiden oppeihin ja haluan jakaa itse oppimani menetelmät toisten kanssa, jotta jokainen voisi löytää syvemmin yhteyteen itsensä kanssa.

 

Henkinen kasvu on elämänmittainen prosessi

 

Minulle henkinen kasvu tarkoittaa elinikäistä oppimis- ja kasvuprosessia, jonka tarkoituksena on tulla yhä syvemmin ja aidommin omaksi itseksi, siksi ainutlaatuiseksi yksilöksi, joksi jokainen meistä on tänne syntynyt.

Kasvu tapahtuu elämässä ja näkemällä jokainen arkinen hetki osana suurempaa kokonaisuutta, merkityksellistä suunnitelmaa, jota sinä olet tullut tähän elämään toteuttamaan.

 

Itsensä tunteminen tuo elämään vapauden

 

Itsetuntemuksen syventyminen on opettanut minulle erityisesti myötätuntoa omaa keskeneräisyyttäni kohtaan. Sitä myöten olen voinut nähdä myötätunnolla myös jokaisen toisen omine erityisine piirteineen. Se helpottaa ihmisten kanssa elämistä ja vuorovaikutusta, jokainen meistä tekee parhaansa, omassa kohdassaan jokaisessa hetkessä.

Itseksi tuleminen ei ole mikään etappi, jonka jälkeen olet valmis. Vaan se on elämän (ja ehkä useamman elämän) mittainen prosessi, joka on jatkuvasti muuttuva ja aukeava kokemus.

 

Elämä tulee elää ja kokea. Ihmisen tarkoitus on kokea itsensä kaikkine puolineen. Löytää jumala sisältään.

 

Ohjaajan tukema sisäinen työskentely on antanut minulle rohkeutta ilmentää itseäni yhä avoimemmin ja aidommin. Toivon työssäni tuovan sinulle kannattelua kohdata kipeitäkin asioita, ja rohkeutta kannattelun avulla sukeltaa yhä syvemmälle kokemuksiin, jotka ovat jääneet tavalla tai toisella kesken.

 

Näiden läpi eläminen uudelleen auttaa näkemään, mistä toimimattomat toimintamallit arjessamme syntyvät ja sitä kautta oivaltamaan itse niiden tarpeettomuus nykyhetkessä. Haluan tukea sinua löytämään yhä syvemmin oman ainutlaatuisuutesi äärelle ja kokemaan miten paljon sinussa on voimaa, rohkeutta, iloa, luottamusta ja vahvuutta kaiken herkkyyden, haurauden, kivun, pelon, häpeän ja surun rinnalla.

 

Omistamalla oman elämäsi tarinan, omistamalla omat tunteesi ja kohtaamalla itsesi paljaana, tulet saavuttamaan elämässäsi täyttymyksen, onnen, ilon ja sisäisen vapauden. <3

Oletko valmis olemaan itsellesi elämäsi tärkein ihminen?

Tee päätös priorisoida ja sijoittaa itseesi. Ota aikaa itsellesi ja kuuntele, kuka ja missä sinä olet! Sisäinen tutkimusmatka itseen ohjatusti on sekä antoisaa että haastavaa mutta ennen kaikkea se tuo elämään tilaa, iloa ja onnellisuutta!

Tutustu Elämäsi Tärkein -valmennukseen

Koulutus


Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen koulutusohjelmasta sekä kundaliini- ja SJL-jooganopettaja. Lisäksi olen opiskellut opettajan pedagogisen pätevyyden, psykologiaa, työhyvinvointia, sosiaalitieteitä, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä paljon erilaisia kursseja peruskoulutuksen rinnalla.


Työssäni yhdistelen matkani varrella kerääntynyttä osaamistani eri osa-alueilta, kuten:

 • Kohtaamistaide-ohjaajakoulutus (menossa 05/24 saakka)
 • Karam Kriya Yoga Coaching -koulutus (menossa 09/24 saakka)
 • Henkinen enneagrammikoulutus 
 • SJL -joogaopettaja
 • Kundaliinijoogaopettaja (KRI)
 • Tunnelukkoterapiaohjaajakoulutus
 • Hypnoterapiakoulutus
 • Kaksivuotinen steinerpedagoginen seminaari
 • NLP -practitioner
 • Pitkä kokemus (vuodesta 2009 alkaen) joogan opettamisesta, erityisesti terapeuttisesta näkökulmasta
 • Yli 15 vuoden intohimoinen kiinnostus ihmisyyttä kohtaan ja siihen käyttämäni sadat tunnit itseopiskellen asiaa alan kirjoista
 • Sitoutunut ja säännöllinen oma harjoitus, terapia sekä henkinen työskentely eri traditioiden ja opettajien kanssa, erityisesti kundaliinijoogan perinne ja suufilaisuus ovat puhutelleet minua.
 • 3,5 -vuotinen kognitiivinen hyväksymis- ja omistautumispsykoterapia
 • 3 vuotta psykodynaamista taideterapiaa
 • Muita lyhyempiä koulutuksia, kuten tunnetyöskentelyyn kehitetty Voimaneidot -ohjaaja koulutus, Reiki I ja II- ja Quantum Touch -energiahoitokurssi
Ota yhteyttä