Oletko sinä elämäsi tärkein ihminen? ūüíõ

 

Voidaksesi hyvin sinun tulisi olla elämäsi tärkein ihminen. Mutta mitä se tarkoittaa? Onko se itserakkautta? Onko se ylimielisyyttä?

 

Ei. Se on omien tarpeiden, toiveiden ja unelmien näkemistä, omien arvojen kunnioittamista, omien heikkouksien ja vahvuuksien tiedostamista, rehellistä itsensä katsomista ja kohtaamista.

Kun asetat itsesi elämäsi tärkeimmäksi ihmiseksi, opit löytämään terveet rajat ja kyvyn kunnioittaa myös muiden rajoja. Opit tuntemaan myötätuntoa ja armollisuutta itseäsi sekä muita kohtaan. Rakkaus ja hyväksyntä, mitä yleensä haetaan ulkomaailmasta, alkaakin löytyä itsestäsi sisältä, jolloin se voi muodostua voimavaraksi omaan elämääsi sen ulkoisista puitteista tai menneistä elämäntapahtumista huolimatta. 

Ihminen joka on terveessä rakkaussuhteessa itsensä kanssa, antaa aidosti omasta itsestään maailmalle ja muille ihmisille. Kun on aidossa suhteessa itseensä, voi tukea myös muita heidän itseytymisen matkassaan. Elämänsä tärkein ihminen näkee ja kokee olevansa osa ihmiskuntaa, jossa jokainen on yhtä tärkeä osa kaikkeutta, jossa jokaisella on omat erityislaatunsa ja ainutlaatuisuutensa ja ensisijainen vastuu omasta itsestään. 

 

Elämänsä tärkeimpänä ihmisenä oleminen on itsensä hyväksymistä, itsestään huolta pitämistä ja oman luovan energian valjastamista oman elämän rakentamiseen. Sen kautta syntyy itsensä näköistä ja kokoista elämää, jossa on aitoa tilaa myös muille ihmisille. 

 

Miten sitten rakastaa itseään? 

Tilaa tästä maksuton Elämäsi Tärkein -mielikuvaharjoitus sekä luovan kirjoittamisen harjoitus, joiden avulla pääset sukeltamaan lähemmäs oman Elämäsi Tärkeintä ihmistä. Näin alat harjoitella itsesi kannattelemista ja opit, miten voit vahvistaa yksinkertaisilla mielikuvilla myötätuntoista ja arvostavaa suhdetta itseesi sekä oman elämäsi tapahtumiin.

Elämäsi Tärkein -harjoitukset

Astu lähemmäs itseäsi myötätunnolla ja rakkaudella!

Harjoitukset tulevat sinulle sähköpostitse ja jos et halua meiltä enepää postia, voit poistua listalta ja harjoitykset jäävät silti sinulle.