Perhekonstellaatio Työpaja Seinäjoella

 

Soul Garden -joogasalilla lauantaina 11.5.24 klo 13-18

Hinta 85€
Ilmoittautuminen: [email protected]

Menneisyyden Polut, Tulevaisuuden Valinnat:

Perhekonstellaatio Työpaja Seinäjoella Soul Garden -joogasalilla lauantaina 11.5.24 klo 13-18

 

Haluatko tutkia ja vapauttaa itsesi piilevistä, alitajuisista sidoksista, jotka kytkevät sinut lapsuudenperheesi ja sukusi draamoihin?

 

Perhekonstellaatio on Bert Hellingerin kehittämä terapeuttinen itsetutkimusmenetelmä, joka valaisee näitä tiedostamattomia uskomuksia, tarjoten terveen suhteen juuriisi.

 

Ohjaajamme, Viljami Lehtonen, on syventynyt perhekonstellaatiomentelmään vuodesta 2016, kerryttäen tietoa ja taitoa eri opettajien koulutuksista, mukaan lukien Barry Krostin Family Constellations Facilitator Training.

 

Viljami tuo vuosien ammattitaidon ja syvän ymmärryksen tähän työpajaan, jossa pääset tutkimaan perheen ja suvun ylisukupolvisia traumoja ja taakkasiirtymiä.

 

Työpaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden nähdä menneisyyden tapahtumat uudessa valossa ja ymmärtää syvemmin niiden vaikutus nykyhetkeen.

 

Löydät merkityksiä ja oivalluksia, jotka eivät perustu sanoihin, vaan kokemukseen – jotain uutta, joka avaa ovia eheyteen ja itseymmärrykseen.

 

Tämä työpaja on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat syvempää ymmärrystä itsestään ja suhteistaan.

 

Sinun ei tarvitse tietää mitään perhekonstellaatioista osallistuaksesi; avoin mieli ja halu tutkia itseäsi ovat kaikki mitä tarvitset. Ryhmässä on korkeintaan 12 henkilöä ja työskentely on täysin luottamuksellista.

 

Ilmoittaudu nyt ja ota askel kohti vapautta ja syvempää ymmärrystä elämästäsi!

 

Päivämäärä: LA 11.5. klo 13-18
Paikka: @soulgarden.fi // Seinäjoen Piiri
Ohjaaja: Viljami Lehtonen
Hinta: 85€
Ilmoittautuminen: [email protected]
Lisätietoja: www.viljamilehtonen.fi