THE BLOG

Tantrinen numerologia ja kundaliinijooga

Jan 27, 2021

Tantrinen numerologia antaa syntymäpäiväsi perusteella sinulle viisi avainnumeroa, jotka kertovat syntymähetkelläsi määräytyvistä vahvuuksista ja haasteistasi tässä elämässä.

Ne ovat sinun elämänpuusi -juuret, lehdet, siemenet, kukat ja hedelmät. Toisin sanoen sielun, karman, lahjan, kohtalon ja henkilökohtaisen polkusi numerot.

🔱 SIELU -numero on ihmisyytesi ydin. Se osoittaa suhteesi omaan todelliseen itseesi – äärettömään ja rajattomaan osaan itseäsi. Se on avain luovuuden ja syvyyden hyödyntämiseen.

🔱 KARMA -numero, toiselta nimeltään mestarinumero, kuvaa suhdettasi toisiin ihmisiin. Se kuvaa asiaa, joka sinun täytyy voittaa löytääksesi menestystä ihmissuhteissa. Karmanumero on ”testi” tässä elämässä.

🔱 LAHJA -numero kuvaa Jumalalta saamaasi lahjaa. Se on jo täällä ja sinun. Sinun ei tarvitse työskennellä sen puolesta vaan ainoastaan hyväksyä ja omistaa laatu osaksi itseäsi.

🔱 KOHTALO -numero on toiselta nimeltään tietämyksen numero. Se kuvaa ominaisuuttasi, jonka kanssa olet työskennellyt jo useita elämiä ja jonka hallitset henkilökohtaisella uhrauksella ja sitoutumisella. Kohtalon numero näkyy usein kaikessa mitä teet, vaikka et sitä välttämättä itse aina näekään. Kohtalon numero on usein myös kuvaus siitä, miten toiset ihmiset näkevät sinut.

🔱 POLKU -numero on avain täyteen elämään ymmärtämällä, kuka olet ja miksi olet täällä planeetalla juuri tähän aikaan. Tyytyväisyys ja täyttymyksellisyys elämässä syntyy oman polun seuraamisesta ja valitsemisesta jokapäiväisessä elämässä. Ilman sitä koet jatkuvasti, että ”jotain puuttuu”. Oman polun valitseminen tuo täyttymyksen ja asiat alkavat tapahtua pakottamatta ja luonnollisesti.

 

LASKE OMAT NUMEROSI

💝 Omat numerosi voit laskea syntymäpäivästäsi seuraavalla tavalla:

Huom! 11 numero on mestarin luku ja näin ollen se ”jää” numerosarjaan vaikka muut numerot lasketaan yhteen, siten että lopputulos on alle 10.

Otetaan esimerkiksi henkilö, joka on syntynyt 22.11.1983

💝Sielunumero: Laske yhteen syntymäpäivän numerot eli 2+2=4
💝Karmanumero: Laske yhteen syntymäkuukauden numero eli 11
💝Lahjanumero: Laske yhteen vuosikymmenen numerot (eli kaksi viimeistä vuosiluvun numeroa) 8+3=11
💝Kohtalonnumero: Laske yhteen syntymävuoden numerot eli 1+9+8+3=21  2+1=3
💝Polkunumero: Laske yhteen kaikki syntymäpäiväsi numero eli 2+2+1+1+1+9+8+3=27 2+7=9

 

Näin ollen 22.11.1983 syntyneen henkilön tantrinen numerosarja on 4,11,11,3 ja 9.

 

Löydät ilmaisen laskukaavan ja tulkinnan täältä:

https://www.3ho.org/3ho-lifestyle/tantric-numerology/reading

 


⚡ Tervetuloa mukaan tutkimaan kymmenen kehon maailmaa ja omia numeroitaan sunnuntaisin kokoontuvaan kundaliinijoogaan.

Tunti on SU klo 16.15-17.45 ja pääset mukaan myös etänä. Ilmoittaudu etätunnille viimeistään 2h ennen tunnin alkua, jos sinne ei ole muita ilmoittautuneita. Linkin tunnille saat varausvahvistuksessa.

Huom! Tuntia ei ole 14.2., 21.3., 25.4. ja 23.5.21

Voit laskea numerosarjasi ennen tuntia ja näin tiedät jo, mitkä harjoitukset mahdollisesti ovat juuri sinua eniten palvelevia. Voit mukaan silloin kun itsellesi sopii. Toistaiseksi otamme tunnille korkeintaan 9 henkilöä livenä, joten muista varata paikka etukäteen.

Opettajana Mia Ulvila, Kirin Seema Kaur kundaliinijoogaopettaja (KRI)

SUBSCRIBE FOR WEEKLY LIFE LESSONS

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.