THE BLOG

MITÄ ON KYMMENEN KEHOA?

Jan 30, 2021

 

Kymmenen kehon systeemi osoittaa sinulle kriyat ja meditaatiot, joiden avulla voit tulla yhä tietoisemmaksi ja työskennellä yhdessä vahvuuksiesi ja haasteidesi kanssa, jotka tantrinen numerosarja on osoittanut syntymäaikasi perusteella. Tantrinen numerologia voidaan yhdistää kundaliijoogan kymmenen kehon systeemiin.  Tantrisesta numerologiasta voit lukea blogistamme täältä:

https://www.sanmaya.fi/blog/tantrinen-numerologia-ja-kundaliinijooga

 

Tänä keväänä ja kesän aikana käymme kundaliinijoogatunneilla läpi koko kymmenen kehon systeemin. Aloitamme sunnuntaina 31.1.21 ensimmäisestä kehosta, sielusta.

 

Kymmenen kehoa ovat:

  1. Sielu
  2. Negatiivinen mieli
  3. Positiivinen mieli
  4. Neutraali mieli
  5. Fyysinen keho
  6. Sädekehä
  7. Aura
  8. Praaninen keho
  9. Hienovarainen keho
  10. Säteilevä keho

 

Kymmenen kehon systeemi on chakrajärjestelmään verrattava kokonaisuuttamme kuvaava järjestelmä. Kymmenen kehoa kuvaa arkkityyppejämme tai eri olemuspuoliamme ja vastaa niitä monia ominaisuuksia, joita meillä ihmisinä on.

Tasapainoinen kymmenen kehon järjestelmä tuo elämäämme runsautta ja iloa.

Voimme oppia kymmenen kehon systeemin avulla omista haasteistamme ja vahvuuksistamme. Voimme oppia tuntemaan itseämme syvemmin ja lisäämään tietoisuuttamme keskittymällä meille tarpeellisten kehojen vahvistamiseen ja tasapainottamiseen.

Kymmenestä kehosta yksi on fyysinen keho, kolme mielen tasoa sekä kuusi energeettistä kehoa. Näiden kehojen kautta opit valjastamaan vahvuutesi, voittamaan haasteesi, ymmärtämään toimintatapaasi ja luottamaan intuitioosi, omaan sisäiseen viisauteesi.

 

Kymmenen kehon järjestelmä toimii, kuten instrumentit keskenään.

Yhden epäharmonia, vaikuttaa kokonaisuuteen ja tukkeuttaa energian virtaa koko kehossa. Sen seurauksia voivat olla henkinen epätasapaino ja sairaudet. Tasapainottamalla koko systeemiä luot terveyttä ja onnellisuutta. Kymmenen kehon läpi käyminen on mahdollisuus sisäisen ymmärryksen lisääntymiseen ja puhdistumiseen.

 

Seuraa blogiamme ja lue lisää kustakin kehosta sitä mukaan kuin ohjelmassa etenemme. Joogatunnilta saat halutessasi myös mukaan ohjeet kriyaan ja meditaatioon. Myöhemmin harjoitukset tulevat saataville myös tallenteina.

 

Kundaliinijooga ja kymmenen kehoa alkaen 31.1.21 SU klo 16.15-17.45

Ilmoittaudu mukaan: www.varaaheti.fi/joogakoulusanmaya

Kysy lisää: [email protected].

SUBSCRIBE FOR WEEKLY LIFE LESSONS

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.